Over ons

Allandsch is werkzaam sinds 1996 en is een bedrijf met de benodigde opleidingen, ervaring en expertises. Tevens heeft Allandsch het Keurmerk Kwaliteitsvakman waardoor de opdrachtgever altijd een garantie op het geleverde werk heeft en weet dat er een professioneel bedrijf werkzaam is.

Allandsch onderscheidt zich van andere aanbieders in de renovatie- en schildersbranche, door klassieke scholing en een brede kennis op het gebied van renoveren, restaureren, wandafwerking, decoratieve schilderstechnieken, houtrotrenovaties, glaszetten en stucwerk

Allandsch is niet gebonden aan kantoortijden, dus flexibel in werktijden en kan zich beschikbaar stellen in de avonden en weekenden.

Allandsch maakt graag vrijblijvend een offerte/ werkbestek (indien gewenst geïllustreerd) voor u. Er worden nooit voorrijkosten ed. berekend.
Wij laten de werkplek altijd netjes achter.
Duurzaamheid & Vakmanschap voor een vriendelijke prijs.

De werkzaamheden van Allandsch schilder- en onderhoudswerk laat zich onderscheiden in de volgende hoofdpunten:

Door goede en hechte samenwerkingsverbanden in de bouwsector kan bij grotere projecten met andere collega vakmensen worden samenwerkt. Denk hierbij aan timmerwerkzaamheden maar bijvoorbeeld ook alles dat te maken heeft met loodgieterswerk.

Dhr. M.O. Giebels | Mobiel: 06 407 70 470 | e-mail: info@allandsch.nl


Zakelijke gegevens

Bedrijfsvorm: Eenmanszaak

Co-werkers: 2 – 4
Garantie: Ja
KvK-nummer: 24446385
Branchevereniging: Keurmerk Kwaliteitsvakman
Algemene Voorwaarden »

Diploma’s:

  • Bescherming en Afwerkingstechnieken
    St. Lucas
  • Multi media
    HKU
  • VCA VOL
    Koninklijke PBNA