Lopende projecten: Monumentale Villa te Leiden

In dit prachtige monumentale stadspand uit 1908 gelegen aan de Witte Singel, uitkijkend over het water, tegenover Hortus Botanicus is Allandsch de opdracht gegeven om 5 authentieke plafonds te restaureren en 1 plafond deels te reconstrueren en restaureren. De werkzaamheden zijn reeds begonnen. Onderstaande alvast een impressie: 1. Dit plafond …

Lopende projecten: Dorpshuis Cappelle ad IJssel

Momenteel zijn wij met diverse houtrotrenovaties bezig aan het Kosterhuis te Capele a/d IJsel     Diverse onderdelen zijn in slechte staat en vertonen achterstallig onderhoud waardoor er in veel kozijnen houtrot is ontstaan.

Mathenesserlaan Rotterdam

Aankomende periode zal de voorgevel op de Mathenesserlaan te Rotterdam worden gerenoveerd en geschilderd. Het huidige verfsysteem zal op veel kozijnen volledig worden verwijderd zodat zij er een hoogwaardig en duurzaam nieuw systeem op kunnen aanbrengen.

Karakteristieke Herenboerderij

Momenteel werken wij aan een  karakteristieke Herenboerderij. Diverse ruimtes in deze boerderij zijn al door ons naar de huidige wensen en voorwaarden gerenoveerd en gerestaureerd.