Referenties

Zie hieronder de reacties van opdrachtgevers uit het verleden:

Kirsten VH .
12-12-2016
Wij zijn erg tevreden over Allandsch. Hij hield ons tijdens de werkzaamheden goed op de hoogte van de voortgang en levert uitstekend werk. Verder heeft hij de woning na de werkzaamheden heel netjes achtergelaten. Bij een volgende klus gaan wij zeker weer in zee met Allandsch!
Oordeel: 8,1


Karin Bruinenberg
7-7-2014
Oordeel: 9,8


Elise Luijcx
4-3-2014
Heel tevreden, echt heel behulpzaam en professioneel.
Oordeel: 10


K. Balke
11-10-2013
De communicatie met de heer Giebels verliep gewoon heel goed
Oordeel: 9,9


J. Belioso
10-10-2013
Oordeel: 10


H. Buurman
7-10-2013
Advies op werkzaamheden werd altijd duidelijk uitgelegd en besproken incl. gevolgen. Ook duidelijke uitgebreide offertes. Zeer prettig werken Zeer prettig vind ik ook dat hij oog heeft voor nazorg en eventuele vragen achteraf. Zeer netjes gewerkt en altijd vooraf besproken. hij stelt zich zeer communicatief op
Oordeel: 9,1


Mevr. Schepers, Rotterdam
26-09-14 
Repareren ornamentenplafonds
Wij zijn meer dan tevreden over het werk dat door Allandsch is geleverd! Onze ornamentenplafonds zien er weer tiptop uit! Wat wij vooral een compliment waard vinden is de werkwijze en klantvriendelijkheid: prettig in de communicatie, komt afspraken na en denkt mee. Wij waren op vakantie tijdens de werkzaamheden en werden door Allandsch met uitgebreide fotoverslagen op de hoogte gehouden van de vorderingen. Bovendien hebben ze ons huis heel netjes achtergelaten, en kwamen ze bij onze terugkeer nog een keer langs voor “nazorg”.
Echt vakmanschap!


Dhr. Goederond, Rotterdam
20-03-14
Stukwerk-badkamervloer-schilderwerk
Klantgerichtheid staat voorop. Is altijd bereikbaar, communiceert prettig, denk mee, heeft advies, is flexibel, heeft oog voor detail, vraagt naar eventuele huisregels, houdt rekening met… maar vooral .. hij is trots op zijn werk=kwaliteit.


Dhr. K. Balke
26-07-13
Historisch Delfshaven/ Totaal renovatie
Een ware vakman en een harde werker. Staat altijd open voor suggesties. Heeft mijn hele appartement opgeknapt, alles van boven tot onder geschilderd en ook mijn oude parketvloer geschuurd en gelakt. Ik ben uitermate tevreden over het resultaat.
Bedankt Allandsch Meesterschilder!


Dhr. van der Minne, Rotterdam
10-12-12 
Schilderen met reparatie kozijnen
Uiterst deskundig. Werkt grondig met oog voor detail. Overlegt goed over opties, laat weten als er iets tegen zit en hoe hij dat oplost. Geeft waar voor het geld. Een echte meesterschilder.


Mevr. Langejans, Rotterdam
05-12-12 
Buitenschilderwerk Rotterdam
Het is goed werken met Allandsch. Vakmanschap en werkt met plezier en aandacht voor details. Helaas door weersomstandigheden is de opdracht uitgelopen, maar daar is niet tegen te plannen. Duidelijke offerte en flexibel in het inplannen van extra werkzaamheden. Daarbij een goede prijs/kwaliteit verhouding en nazorg.


Zolder schilderen
17-09-12
Een zeer prettige benadering en de ondernemer heeft mooi vakwerk afgeleverd. Zou deze man zo aanbevelen aan een ander!


Dhr. Modderman, Rotterdam
12-07-12
Schilderen alle binnenkozijnen, deuren, trappen
Allandsch is een echte meester-schilder! Als persoon (houden zo!) maar ook in zijn offerte zeer bescheiden. Door zijn flexibele opstelling, duidelijke communicatie en een goede vertaling van onze wensen is het een zeer succesvol project geworden. Vol vertrouwen heeft hij 2 weken in ons bewoonde huis (jong gezin, zwanger, zoontje van 1,5) gewerkt. Het is nu super strak en heerlijk wonen. Hij schildert duurzaam en oprecht en heeft ‘het mooiste werk dat er is’. Een betrouwbare schilder en prettig persoon. Ik zou werkelijk waar niet weten wat beter had gekund. Hoewel, zijn Spaans is nog niet helemaal je-van-het 😉
Werkspot bedankt!


Mevr. Conradi, Rotterdam
12-04-12
diverse schilderwerkzaamheden
Allandsch heeft het werk vakkundig en met verve uitgevoerd. Er bleken uiteindelijk meer renovaties nodig dan ik had voorzien. Mijn muren waren in slechte staat, Allandsch heeft ook dit binnen onze afgesproken prijs en tijd hersteld en uitgevoerd. De verhouding in prijs en kwaliteit zijn absoluut de moeite waard gebleken! Fantastisch mijn dank! Ik hoop deze vakmannen over 4 a 5 jaar weer te zien bij de onderhoudswerkzaamheden, een tevreden Marleen.